fb

Verslag NK senioren 65+

Op 2e Pinksterdag waren de senioren schutters van 65 jaar en ouder te gast bij kruisboogvereniging Strijd in Vrede in Oudenbosch.

Zeventien schutters waren op de schietbaan aanwezig om in 2 verschillende klassen te strijden om de medailles, Anton Marijnissen van De Eendracht uit Zundert  schoot 97 van de 100 te behalen punten en werd daardoor Nederlands kampioen in de A klasse.

Voor de 2e en 3e plaats in deze klasse moest een nakamp de beslissing brengen Jan Smits van De Kruisridders en Jack van Loenhout schoten beide 93 punten, in de nakamp schoten beide schutters 47 punten een zesde schot moest de beslissing brengen Jan schoot een 10 en Jack een 9 hierdoor was de 2e plaats voor Jan Smits en de 3e plaats voor Jack van Loenhout.

In de B klasse waren het de schutters van Alpenjagers Roosendaal welke het podium vormden Piet Beerendonk was met 94 punten de sterkste, ook hier moest een nakamp de beslissing brengen voor de 2e en 3e plaats Helmer Siegers en Jan Hagenaars schoten beide 93punten Helmer miste in de nakamp slecht 1 keer de roos en noteerde 49 punten Jan schoot 47 punten.

Uitslag afdeling A

  1. Anton Marijnissen De Eendracht Zundert 97 punten
  2. Jan Smits Kruisridders            93 punten nakamp 67
  3. Jack van Loenhout Ons Genoegen Zundert 93 nakamp 66

Uitslag afdeling B

  1. Piet Beerendonk Alpenjagers Roosendaal 94 punten
  2. Helmer Siegers Alpenjagers Roosendaal 93 punten nakamp 49
  3. Jan Hagenaars Alpenjagers Roosendaal 93 punten nakamp 47 punten.

Na het spelen van het volkslied konden de winnaars gefeliciteerd worden met hun prestatie, en het traditionele worsten brood verorberd worden.

Contact

Kruisboogvereniging Strijd in Vrede
Albanoweg 1b
4731 VG Oudenbosch
Sportpark Albano
Informatie. info@kruisboogstrijdinvrede.nl
privacy policy. privacy@kruisboogstrijdinvrede.nl