fb

Kring O.W.B. verslaat Kring Roosendaal voor de tweede keer op rij

ROOSENDAAL – Op zondag 20 maart vond de jaarlijkse ontmoeting plaats tussen Kring Roosendaal en Kring O.W.B. Er werd net als voorgaande jaren in 3 klasse 3 tegen 3 gestreden, en de winnaar is de Kring die zijn gemiddelde het beste verbeterd t.o.v. vorig jaar. Kring Roosendaal had vorig jaar een gemiddelde van 89,33 punten en Kring O.W.B. had een aanzienlijk hoger gemiddelde van 93,33 punten. Kring O.W.B. won vorig jaar met +0,77 punten tegen -0,11 punten voor Kring Roosendaal. 
 
Om 13:00 uur startte de wedstrijd met de schutters van de B-klasse, hier ontstond direct een groot verschillen tussen de twee kringen. OWB eindigde deze doorgang op -2,66 punten tegen -7,00 punten voor Kring Roosendaal. De opdracht voor de schutters van Kring Roosendaal was na deze 1e doorgang duidelijk, het gat zien te dichten. Bij Kring Roosendaal won Peter Hagenaars met 92 punten de dag prijs en bij OWB was deze voor Jeroen Dams met 94 punten.
 
In de 2e doorgang werd het gat gedeeltelijk gedicht. De schutters van de A-klasse brachten de tussenstand op -1,00 punt voor Kring OWB en Roosendaal volgde nu met -3,83 punten. De dagprijs bij Roosendaal was voor Olaf Tuijnman met 92 punten. Bij OWB was deze voor Piet van Beers met 97 punten
 
DSC_0452In de derde en laatste doorgang werd goed geschoten door de schutters van Kring Roosendaal maar de schutters van Kring O.W.B. schoten voldoende punten bij elkaar om de voorsprong te behouden en voor de tweede keer op rij te winnen. Dit jaar won Kring O.W.B.  met -0,33 punten (93,00 gemiddeld) tegen -0,77 punten (88,56 gemiddeld) voor Kring Roosendaal. De dagprijs bij OWB was voor Cor Rombouts met 96 punten en bij Roosendaal voor Cees de Kock met 97 punten.

Contact

Kruisboogvereniging Strijd in Vrede
Albanoweg 1b
4731 VG Oudenbosch
Sportpark Albano
Informatie. info@kruisboogstrijdinvrede.nl
privacy policy. privacy@kruisboogstrijdinvrede.nl